Run!

REN VOOR ONDERWIJS IN NEPAL

DOE JIJ MEE ZONDAG 12 MEI? 

Met jouw deelname aan deze liefdadigheids loop geef jij de kans aan 20 kansarme vrouwen om deel te nemen aan de professionele kappers en beauty vervolg opleiding van Hairdressers Without Borders in Surkhet.

Met deze training maken we een grote sociale impact, aangezien de meeste kansarme vrouwen worstelen om de kost te verdienen. Dit geeft hun de mogelijkheid om een betere levenskwaliteit te creëren en hiermee zal de kloof in de gendergelijkheid ook langzamerhand kunnen veranderen.

Na de eerste intensieve opleiding in 2018 hebben we grote positieve veranderingen kunnen opmerken in het zelfvertrouwen en drijfkracht van al deze vrouwen. Doormiddel van een krachtig nieuw beroep in handen te geven zetten ze grote stappen voorwaarts in de ontwikkelen van hun toekomst plannen.

In September dit jaar zal het HWB team terug keren naar Surkhet om daar een vervolg opleiding aan te bieden aan al deze vrouwen en zullen er verdere stappen ontwikkeld gaan worden voor de start van een ‘haar en beauty’ salon.

Maar dit allemaal kunnen we niet alleen.

Daarom organiseert Hairdressers Without Borders een liefdadigheids loop op 12 Mei op het oudste loopevenement van Nederland. En is op zoek naar een groep van enthousiaste renners die graag willen deelnemen om geld binnen te rennen voor onderwijs in Nepal.

AANMELDEN

Doormiddel van jezelf aan te melden via de website of op:

hwb.nonprofit@
gmail.com

KILOMETERS

Je kiest zelf hoeveel kilometers je graag wilt rennen in het parcours:

5km, 10km of 16.1 km.

DELEN

Deel met zoveel mogelijk vrienden, familie en collega’s je deelnamen en laat jezelf sponsoren op:
https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=9456&mode=e 

ACTIE

Haal je hardloop schoenen tevoorschijn en begin met trainen.
Alle donaties worden zeer op prijs gesteld en vormen een belangrijk onderdeel van onze financiering om dit allemaal mogelijk te maken. Ook steun je met jouw deelname aan de Pim Mulierloop de Nederlandse Natuurmonumenten.
INSCHRIJFGELD PIM MULIERLOOP
5 kilometer – 10€
10 kilometer – 12€
16.1 kilometer – 13.50€
Dit bedrag kan overgemaakt worden op de Stichting Hairdressers Without Borders en hiermee is jouw deelname bevestigd.
ING Bank
Iban: NL33 INGB 0007 8882 42
Bic: INGB NL 2A
Met jouw deelname ontvang je een HWB rugnummer en het wordt gegarandeerd een geweldig feestje met elkaar.

START EN FINISH
Alle starts en tevens alle aankomsten vinden plaats op de atletiekbaan van AV Suomi.
Afstand 16.1 kilometer – Starttijd 10:45
Afstand 10 kilometer   – Starttijd 11:00
Afstand 5 kilometer    – Starttijd 11:15

BEREIKBAARHEID
Wij adviseren lo(o)p(st)ers en supporters zoveel mogelijk met de fiets, lopend of het openbaar vervoer naar de atletiekbaan van AV Suomi te komen.

Adres:
Sportpark Groeneveen
Kerkpad 59
2071 CX Santpoort-Noord

Met de trein:
NS Station Driehuis ligt op 300 meter wandelen van het Sportpark

Met de bus:
Bushaltes bevinden zich tevens op een paar honderd meter wandelen van het Sportpark. Meer informatie op: www.ov9292.nl
Gebruik het adres van het Sportpark als bestemming.

Met de auto:
Om te parkeren maakt u gebruik van het zogenaamde ‘circusveld’ naast het Sportpark. De toegang is aan de Hagelingerweg.

De ingang is tegenover het tuincentrum Welkoop:
Hagelingerweg 210
2071 CN Santpoort-Noord
Volgt u daar alstublieft de aanwijzingen van de verkeersregelaars op!

VOORWAARDEN
Deelname aan de Pim Mulierloop is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.

Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de Pim Mulierloop zonder hiervoor vergoeding te claimen.

Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. Het looptraject voert onder meer over trottoirs en weggedeelten die na regenval glad kunnen zijn en een onregelmatig wegdek kunnen hebben.

Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

De Pim Mulierloop is een hardloopevenement met een vastgestelde tijdslimiet. Om in de uitslagen te worden opgenomen en deel uit te blijven maken van het deelnemersveld dienen de deelnemers van de 5 km na 45 minuten, van de 10 km na 90 minuten en van de 16,1 km na 135 minuten de finish te zijn gepasseerd.

In verband met de veiligheid van uzelf en de overige deelnemers zijn rolstoelen, kinderwagens en skates NIET toegestaan.

captcha

Enter custom donation amount

Donate
SHARING IS CARING